Wild Wadi äventyrsbad

Wild Wadi vattenpark, Dubai

Vad passar väl bättre än att svalka sig med ett bad när ökensolen steker som mest? Få ställen erbjuder så mycket kul i vatten som Wild Wadi, en av mellanösterns mest populära äventyrsbad.

Wild Wadi äventyrsbad
Små eller stora barn – alla gillar Wild Wadi. Vuxna också. Äventyrsbadet, som ligger intill hotellen Burj Al-Arab och Jumeirah beach resort, erbjuder timmar av lek i vattnet – allt från enkel lek till riktigt vågade vattenäventyr.
Surfsimulator, Wild Wadi
På Wild wadi finns en stor vågpool, flera olika vatterutschbanor och två avancerade surfsimulatorer.
Jumeirah Scheirah
Tuffast av alla åkattraktionerna är vattenrutschbanan Jumeirah Scheirah, där man kommer upp i 80 kilometer i timmen när man åker ut genom en lucka i golvet i det 32 meter höga tornet.
Master Blaster, Wild Wadi
I Burj Surj åker upp till fem personer samtidigt på en gummiflotte nedför den forsliknande rutschbanan. Master Blasters är en bergochdalbana på vatten, där man åker ensam eller två och två på gummiringar. Även uppför, med hjälp av starka vattenjetstrålar (se till att badkläderna sitter ordentligt!). Master Blaster går runt hela Wild wadi och bjuder på ett antal varierande nedfarter.

Lekområde för små barn, Wild Wadi
Juhas dow and lagoon är ett stort lekområde för de lite mindre barnen med klätterställningar, smårutschbanor, vattenkanoner och ett vattenfall.

Ovanstående är bara en del av attraktionerna på Wild wadi, där man lätt tillbringar en hel dag med barnen – som bara vill fortsätta att leka.

Fakta om Wild Wadi

 • När det börjar kurra i magen finns flera matställen av snabbmatskaraktär inne på området. Det är inte tillåtet att ha med sig medhavd mat eller dryck – väskor kontrolleras när man går in.
 • Under vistelsen på Wild wadi fotograferas man av automatiska kameror i vattenrutschbanor, eller av entusiastiska fotografer vid vågpoolen. Bilderna överförs till entréarmbandet som man bär på armen och kan sedan köpas i butiken vid utgången. Smart!
 • I omklädningsrummen finns låsbara skåp där man förvarar kläder och värdesaker. Entréarmbandet fungerar som nyckel.
 • Entréavgiften baseras på längd:
  110 centimeter och uppåt: 275 AED
  Under 110 centimeter: 230 AED
  Barn under två år går in gratis (visa pass)
  Att hyra handduk kostar 40 AED och skåpen kostar 45-85 AED beroende på storlek
  Prisuppgifter från januari 2017.
 • På Wild Wadis hemsida finns mer information
 • Boka biljetter till Wild Wadi (annons)
Badvakter och säkerhet
Säkerheten är något som de tycks ta på allra största allvar på Wild Wadi. Det finns badvakter precis överallt, och de är vaksamma till tusen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *